Praktisch

Aanmelding


Je kunt mij bellen tijdens mijn telefonische spreekuur- tijden op dinsdag en donderdag van 12:30-13:00 uur, de tijdstippen waarop ik gewoonlijk direct bereikbaar ben. Je kunt ook jouw bericht met naam en telefoonnummer inspreken in de voicemail en daarbij aangeven op welke tijdstippen je zelf bereikbaar bent.

 

Telefoonnummer: 06-573.574.21

 

Ik maak sowieso graag eerst telefonisch contact om een inschatting te maken of je aan het goede adres bent en om je op de hoogte te stellen van de eventuele wachttijd tot het eerste intake/ kennismakingsgesprek.Vergoeding en betaling


Als het voor jou belangrijk is dat de psychotherapeutische behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar, moet ik je helaas verwijzen naar een collega die contracten heeft met zorgverzekeraars. Bij zo'n collega komt u in aanmerking voor vergoeding, aangezien psychotherapie sinds 2008 in het Basispakket zit. 


Echter, ikzelf werk sinds mijn pensionering niet meer met zorgverzekeraars samen. Mijn therapie wordt dus niet meer vergoed, ook niet als je een zogenaamde restitutiepolis hebt. 


Dit betekent dat je zelf zorg draagt voor bekostiging van de sessies. Vaak is het mogelijk om via de werkgever of opleidingsinstituut of een eigen onderneming of praktijk een traject te (laten) financieren.

 

Je ontvangt maandelijks een nota met een overeengekomen vast tarief per sessie. Dit geldt voor psychotherapie, supervisies, leertherapie├źn en coachingstrajecten. Gewoonlijk hanteer ik 130,- euro per klokuur als tarief voor individuele sessies.

 

Bij het niet nakomen van een gemaakte afspraak of voor het te laat (meer dan een werkdag) annuleren van de afspraak geldt een no-show tarief van 60,- euro